3 April 2012 Scris de:

Absolvenții Școlii de Blog au intrat direct în câmpul muncii

Scoala de Blog Timisoara absolventi

V-am spus că Școala de Blog e mai mult decât o serie de workshop-uri despre blogging. Proaspeții absolvenți nici n-au așteptat să li se usuce cerneala pe diplome și deja am intrat în forță în câmpul muncii.
Şi de această dată “profesorii” Cristina, Corina, Dan şi Richie le-au împărtăşit din experienţa lor celor 15 studenţi selectaţi pentru Şcoala de Blog şi au fost alături de ei pe tot parcursul celor 4 workshopuri. Aceştia au învăţat cum să se promoveze, cum să facă corect documentarea pentru scris şi nu în ultimul rând cum să facă primii paşi în online utilizând blogul ca instrument de comunicare.

Scoala de Blog Timisoara absolventi editia a treia

De exemplu, Roxana Cioban şi Bianca Luca, absolvente şi ele ale acestei ediţii a Şcolii de Blog, au fost coopate în echipa PRbeta ca voluntare pentru orgnizarea Conferinţei Regionale de Comunicare. Fetele scriu de asemenea şi articole pe blogul PRbeta.

Un alt exemplu este Giorgiana Epure care se ocupă în momentul de faţă, după cunoştinţelor acumulate la Şcoala de Blog, de blogul personal prin care îsi promovează accesoriile handmade. Utilizează astfel blogul pentru promovarea brandului personal.

Dragoş Chioran, şi el absolvent al ediţiei cu numarul 3 al Şcolii de Blog, se ocupă acum de blogul de companiei al firmei Syneto.

Şcoala de Blog nu înseamnă numai predarea unor noţiuni teoretice, ci înseamnă mai ales practică, aprofundare şi dupa cum aţi văzut din exemplele mai sus menţionate şansă de networking, de voluntariat şi de ce nu, poate chiar de un viitor loc de muncă.

Curs la Scoala de Blog din Timisoara

Vă reamintesc că Școala de Blog este un eveniment organizat de blogu.lu și BCR, în parteneriat cu Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul Universității de Vest Timișoara, cu susținerea PRbetaMarele EcranPersoana 1deceblog.net, DC Print Media, Ottima Pan și a comunității bloggerilor din Timișoara.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.5/5 (6 votes cast)
Absolvenții Școlii de Blog au intrat direct în câmpul muncii, 3.5 out of 5 based on 6 ratings

Etichete: , , , ,