27 March 2012 Scris de:

Veni, Vidi, Ouch!

M-am înarmat cu întreaga bărbăţie şi toata obiectivitatea din dotare pentru a vă pune pe monitor un review al conceptului de pantof cu platformă. Vom discuta de această categorie de pantofi în general şi nu despre un produs în sine. Arsenalul pe care am reuşit să-l adun este compus din două arme intelectuale:
1) Spiritul acerb de observaţie şi analiză masculină care îmi apraţine, şi
2) Opinia a doua fete foarte obiective

Este bine de ştiu că pantofii cu platformă nu sunt o invenţie a societăţii moderne.Au fost folosiţi pe rând de greci pentru a-şi sublinia personajele importante în spectacolele de teatru şi de curtezanele veneţiene. Vreau să zăbovesc câteva rânduri asupra curtezanelor. De ce? Pentru că ele foleaseau pantofii cu platformă pentru a face o pereche de picoare şi aşa splendide, uluitoare. Exact efectul acestor pantofi de a genera picioare ce par că nu se mai termină este şi ceea ce apreciez eu cel mai mult la ei.
Pentru acest review am observat ştiinţific câteva exemplare ale sexului frumos înzestrate cu o pereche de astfel de pantofi. Ştiinţific vorbind, pantofii cu platformă ridică şi lungesc exact proporţiile necesare pentru atragerea de privire masculine. Pot doar să mă declar pentru.
Ce au de spus femeile în schimb? Puse în faţa întrebării cele doua “intervievate” au avut răspunuri radical diferite
A este de părere că pantofii cu platformă o fac să se simtă frumoasă, sexy şi slabă.
C pe de altă parte simte că o fac să se simtă împiedicată, piţi şi şleampătă.
În urma scurtului experiment social pe care l-am înfăptuit de dragul vostru nu pot decât să recomand acest tip de pantofi tuturor femeilor care vor să se simtă frumoase şi care pot proiecta imaginea necesară pentru a “o scoate la capăt” cu astfel de pantofi.
Sunt curios. Alte femei ce părere au despre pantofii cu platformă?

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Veni, Vidi, Ouch!, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Etichete: , , , ,

  1. laura.rus a scris pe 27 March 2012

    Love them!Cu cat mai inalt tocul cu atat mai bine.Intradevar nu e o distractie sa iesi in lume purtand aceste pltforme: trebuie sa fii atenta tot timpul la picioare mai mult decat de obicei,trebuie sa iei in considerare distanta pe care va trebui sa o parcurgi aratand extraordinar, pentru ca inevitabil , oricat de comode sunt platformele , picioarele vor obosi, si mai sunt si alte impedimente.Daaar..merita tot efortul si sacrificiul cand culegem roadele(privirile:D )

  2. polimedia.us/fain a scris pe 30 March 2012

    Veni- Vidi- Ouch- – Scoala de Blog…

    “Exact efectul acestor pantofi de a genera picioare ce par că nu se mai termină este şi ceea ce apreciez eu cel mai mult la ei.”…