27 March 2012 Scris de:

Cuptorul cu microunde cu funcție grill!

Despre ce este vorba mai exact?

Este vorba despre un Cuptor cu microunde DeLonghi MW 200 White, cu funcție de dezghețare, grill și funcție combinată grill și microunde. Funcția de microunde are cinci nivele de reglare, cea de grill are unul singur iar cea combinată are trei nivele.

Ce este așa de important la acest cuptor, este faptul că are funcție de decongelare, double scale timer, timer (temporizator) de 35 de minute cu oprire automată și semnal audio. Are de asemenea un grătar cu piciorușe de 24.5 cm.

Să vă spun și câteva caracteristici: are capacitate de 20 de litri, putere microunde este de 700W, putere grătar 800w, putere consumată 1200W, dimensiunile sunt 455x310x260 mm
Ceea ce îmi place mie foarte mult la acest cuptor  DeLonghi MW 200 este faptul că are acea funcție de decongelare. Stim cu toții cât timp trebuie să așteptăm după ce am scos carnea sau orice altceva din congelator să se dezghețe. Așa, ai luat frumos carnea, ai pus-o pe o farfurie, ai băgat-o în cuptorul cu microunde, ai reglat la un minut sau două, ai scos-o și e gata dezghetata.

În ceea ce privește designul acestui cuptor cu microunde este interesant, mie mi-a plăcut pentru că este destul de minimalist, nu are butoane și este ușor de utilizat.

 Eu l-am cumpărat acum un an sau doi și sunt foarte încântată de el. Vă recomand să îl cumpărați și voi, nu veți regreta!

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Cuptorul cu microunde cu funcție grill!, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Etichete: , , , ,