22 March 2012 Scris de:

Astenia de Primăvară: De ce mă doare capul de 3 zile?

Înainte de toate trebuie să vă mărturisec că 95% din pullover-ele mele groase au suferit o întâlnire dramatică cu mașina de spălat la 60 de grade. În urma evenimentului tragic am rămas cu exact 1 X haină groasă peste mărimea XS.  Din cauza asta mi-am ieșit din fire de fericire când am abservat că soarele și-a ascuns dinții pentru prima dată.  Mi-am zis în naivitatea mea: “Nimic nu poate ruina asta!”. Greșit! De când afară este cald, bine și primăvară îndur cu stoicism o acerbă durere de cap. Ceea ce exeperții din sursele studiate de mine denumesc: “cefaleea de tensiune (senzatia că îți va exploda capul de durere)”. Mi-am și desenat starea psihică ca să puteți solidariza mai lezne cu mine:

În căutarea unui remediu cât mai rapid am început să propag în stânga și-n dreapta ideaa: “Am astenie! Mă doare capul de 3 zile!”. Rezultatul? Nici un raspuns favorabil. Am luat așadar căutarea unui răspuns în propriile mâine. Spre surpriza mea prima informație gasită a fost: “Astenia de primavara afecteaza în principal femeile”. Perfect! Nu doar că sufăr câinește dar am și spus lumii întregi că am ceva de care suferă doar femeile.

Cu toate astea mă bucur de primăvară. Anotimpul meu preferat îmi dă energia să trec peste durerile de cap astfel încât să mă pot bucura de o cafea delicioasă, transportată într-un termos și băută pe malul Begăi alături de oameni dragi. Voi? Cum vă simțiți la început de primăvară?

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.6/5 (9 votes cast)
Astenia de Primăvară: De ce mă doare capul de 3 zile?, 3.6 out of 5 based on 9 ratings

Etichete: , , , ,

  1. Claudia a scris pe 29 March 2012

    Si pe mine ma doare capul de vreo doua zile, si mai nou si ametesc atunci cand ma trezesc brusc. Asta nu cred ca are legatura cu astenia de primavara ci mai degraba sunt anemica. Nu stiu. Ma bucur ca au inceput sa infloreasca copacii.
    Pe malul Begai e atat de frumos sa te plimbi pentru ca e plin de Magnolii.

  2. claudia.bugar a scris pe 30 March 2012

    Tu cum te mai simti? Te mai doare capul?