16 December 2011 Scris de:

Zâmbet pentru viitor. Implică-te şi tu!

Mă cutremur şi mă îngrozesc când aud cazuri de cancer la copii. Nu cred că există un lucru mai trist decât ăsta. Nişte suflete curate care trebuie să facă faţă unei boli atât de parşive şi cumplite.  Cunosc cazuri de cancer şi ştiu lucruri despre această boală şi îmi doresc să se conştientizeze odată şi la noi în România importanţa de a-ţi face control şi mai ales de a-ţi face un control din timp. Importanţa de a-ţi duce copilul la medic şi necesitatea de a fi îndeajuns de puternic de a lupta pentru copilul tău. Pentru că se poate! Cancerul la copii se poate vindeca!

“Zâmbet pentru viitor” este o campanie iniţiată de Danone din anul 2007 care îşi propune să educe şi să facă ceva pentru îmbunătaţirea şi creşterea şanselor de supravieţuire a copiilor bolnavi de cancer din România.  În acest sens, programul are ca obiective principale dezvoltarea de programe de formare pentru medici pentru a ajuta copiii bolnavi să primească tratamentul cel mai adecvat în cel mai scurt timp, iniţierea unor grupuri de suport cu ajutorul Asociaţiei Little People pentru informare şi educare cu scopul de a încuraja şi însoţi copiii pe parcursul terapiei.

Haideţi să ne implicăm şi noi şi să facem cu adevărat ceva pentru cei ce au nevoie. Informează-te şi tu şi ai grijă de copilul tău.  Fiţi atenţi la simptome şi mergeţi la doctor. Descoperiţi din timp şi vindecaţi! Implicaţi-va!

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Etichete: , , , ,