16 December 2011 Scris de:

O lume fara atingeri

Vizualizare

Ma gandeam daca imi pot imagina o lume fara atingeri… Si cred ca pot, pentru ca sunt obisnuita sa gasesc acele subterfugii necesare in orice situatie disperanta. Mie imi place schimbarea si noul sau mai bine zis necunoscutul ma provoaca.

 

Imi ofera acea cantitate necesara de adrenalina care sa imi dea impulsul de a actiona. Ma si plictisesc repede… de ceea ce cunosc, de ceea ce stiu, insa ceea ce nu stiu sau ceea ce nu stiu ca nu stiu, ma intriga si ma face sa gandesc si sa zambesc cu acel zambet incantat de copil mic pentru ca am descoperit ceva neexplorat.

Ador sa fiu pionier si ador schimbarea, mai ales daca e produsa de mine. Daca e impusa, stau si ma gandesc ce e mai avantajos: sa ma revolt, sa accept, sa ma joc, sa tachinez… pe cei din jurul meu, situatia, stresul… nu stiu, orice. Numai sa nu stau. Inactiunea ma omoara. Actiunea imi da viata, vitalitate, posiblitate si multa creativitate. Imi place sa-mi imaginez…

Azi imi imaginez o lume fara atingeri! Intr-o astfel de lume, nu m-as gandi la ce am pierdut sau ce grozavie s-a produs sau vai cat de rau este ca n-am apreciat atingerile la timpul lor. Mi se pare oarecum patetica o astfel de atitudine si oricum nu duce la nimic bun, in afara de o mila de sine colectiva.

Eu m-as indrepta spre altceva, spre mintea mea, spre inima mea. Cum ar fi sa-mi mangai gandurile? Cum ar fi sa-mi mangai imaginatia? Si cele cinci simturi? Si neuronii? Si nervii? Si proasta dispozitie? Si oamenii pe care nu-i suport si cei pe care ii iubesc?

Normal ca nu-i pot atinge tactil, dar ii pot atinge cu mintea mea, pot contempla asupra lor, ii pot vizualiza in cele mai mici detalii chiar, dar pentru o astfel de atingere e nevoie de mult exercitiu, concentrare, vointa si imaginatie. Oricum, mie imi plac jocurile si cred ca pentru prima data in viata mea as sta in pat si m-as gandi, mi-as imagina, mi-as aduna reprezentarile mele si as crea tablouri vizuale pe care nu le pot atinge, insa le pot crea. Mi se pare absolut fantastic rolul de creator.

Si daca tot sunt creator si campania aceasta “O lume fara atiungeri” a fost lansata de Nivea, mi-as imagina cum ar fi sa fac dus cu lotiunea Nivea Express Hydration cu floare de lotus pentru pielea mea “normala” si cred ca pentru prima data mi-as vizualiza corpul si pielea mea, m-as mangaia mental din talpi pana in crestet si as zice:  “Incantata de cunostinta, Diana. Pacat ca nu ne-am cunoscut mai devreme.”

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
O lume fara atingeri, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Etichete: , , ,