16 December 2011 Scris de:

Mă declar independentă!

Mă consider a fi o persoană foarte pofticioasă în ceea ce privește prăjiturelele, pizza, hamburger-ul și alte mâncăruri pe care de obicei nu le gătesc eu. Îmi place gustul lor și nu mănănc neapărat de foame. Asta nu ar fi o problemă, numai că am momente în care mănânc foarte mult, iar alte ori foarte puțin și nu neapărat sănătos. Astfel m-am decis să mă alătur  campaniei Tnuva pentru o viață mai sănătoasă.

Campania se adreseză persoanelor care au probleme cu alimentația și nu rezistă tentațiilor culinare. Am considerat că sunt una dintre aceste persoane și am decis să mă alătur platformei  Tnuva Hunger Management. Tnuva Slim a început Lupta cu Tentațiile, un program la care poți să te înscrii și tu, să devii o războinică împotriva tentațiilor. Vă recomand să semnați Declarației de independență împotriva tentațiilor alimentare, așa cum am făcut și eu.

Pe durata campaniei, va exista săptămânal o luptă, pe tema căreia nutriționista Lygia Alexandrescu va prezenta tips&tricks, iar combatantele vor spune cum scapă ele de respectiva tentație. Training-ul va fi organizat online, pe o perioadă de 5 săptămâni.  Participantele cele mai hotărâte să-și schimbe în bine modul de viață vor fi recompesate cu premii pe măsura noilor lor siluete.

Alege și tu să duci o viață sănătoasă, alege Tnuva Silm, merită să înveți să reziștii tentațiilor de la cei mai buni în domeniu.

surse:  refresh.ro               jeanette.ro               foto

Sursă foto

 

 

 

 

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Etichete: , , , ,