16 December 2011 Scris de:

100 de euro pentru o frizerie bună

Tot timpul am avut o mare problemă cu frizeriile și frizerii. În urmă cu doi ani nici nu mai voiam să calc prin vreo frizerie pentru că niciodată nu eram tuns așa cum doream eu, parcă vorbeam cu pereții. Am scris și pe blog în acel moment, am primit recomandări, dar degeaba, toți erau la fel. În momentul în care găsisem un frizer bun în Târgu-Jiu, a trebuit să mă mut în Timișoara.

Venind în Timișoara, am avut aceeași problemă. M-am tuns în multe frizerii, dar în zadar. Nu am găsit o persoană care să mă tundă așa cum îi explic la început, să vorbească cu mine în acele 15 minute moarte și să nu răspundă la telefon de trei ori în acest interval.

Acum ofer 100 de europentru cineva care îmi spune unde mă pot tunde liniștit în Timișoara. Adică să nu îmi fac griji că, după ce părăsesc scaunul frizerului, voi fi nevoit să mă tund la zero sau că m-a ciupit cu foarfeca de ureche.

Ce trebuie să faceți? Vreau să scrieți pe platforma GotService un review al unei frizerii din Timișoara unde v-ați tuns și nu ați plecat cu dureri de cap sau ureche. După ce scrieți și oferiți și o notă serviciilor primite, lăsați-mi un comentariu la acest articol cu review-ul vostru până pe 17 decembrie, orele 20:00.

Eu și GotService vom face extragerea prin random.org, iar câștigătorul va fi anunțat pe 17 decembrie.

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
100 de euro pentru o frizerie bună, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Etichete: , , , ,