14 December 2011 Scris de:

“OK , world, here I come!”

Trusa de înfrumuseţare  este foarte importantă pentru femei, iar unul dintre principalele accesorii din ea îl reprezintă placa de păr. Şi nu orice placă. Avem nevoie de una performantă, rapidă, să nu ne degradeze părul, să termine treaba cât batem din palme şi efectul să fie şi unul durabil. Ce mai, placa de păr trebuie să ne fie cel mai bun prieten. Ne ajută la nevoie şi în criză de timp, ne face să arătăm din “abia trezite din pat” în “abia ieşite din salonul de înfrumuseţare.”

Placa de păr Pearl Remington S9500. Câteva din avantajele acestui produs sunt următoarele:

○ Se încălzeşte în aproximativ 10 secunde, fiind gata de utlizare.  Lipsa de timp nu mai trebuie să fie un pretext pentru aspectul neglijent al părului.

○  Are temperatură reglabilă până la 235 de grade plus afişajul LCD digital al temperaturii care poate fi setată de la 150 de grade până la 235 , în funcţie de structura si rezistenţa firului de păr. Astfel părul nu se arde, chiar dacă o foloseşti destul de des.

○  Plăcile ceramice  lungi de 110 mm si 30 mm lăţime. Alte produse de genul au plăcile foarte scurte şi îţi permit  să  aranjezi  doar şuviţe de păr foarte subţiri.

○  Se închide automat după 60 de minute. În caz că eşti foarte grăbită şi uiţi să scoţi din priză placa de păr, aceasta este făcută special pentru siguranţa casei tale.

○ Se poate folosi pe orice tip de păr. Lung şi drept, ondulat uşor sau chiar foarte creţ, are rezultate foarte bune şi nu electrizează părul. La cele mai multe  plăci, îndreptarea părului creţ are ca rezultat electrizarea şi umflarea acestuia.  Mai mult decât atât, se poate folosi şi ca ondulator pentru părul drept şi lipsit de formă sau volum. Face nişte bucle  impecabile.

○ Plăcile netede dau părului o strălucire aparte, iar rezultatul este unul durabil. După folosire, părul arată sănătos şi mătăsos  şi strălucitor.

○  La achiziţionarea plăcii primeşti săculeţ şi suport termorezistente. Astfel o poţi lua cu tine oriunde doreşti , nu ocupă spaţiu, iar dacă nu s-a răcit total după utilizare, săculeţul termorezistent o protejează.

Recomand cu căldură placa de păr Pearl Remington S9500. Majoritatea persoanelor care au achiziţionat-o sunt foarte mulţumite şi au dat nişte feedbackuri foarte draguţe, iar printre ele mă număr şi eu. Are un desgn chic şi o funcţionalitate aparte. Părul îndreptat sau ondulat durează până la 5 zile. Până la următoarea spălare îşi păstrează un aspect sănătos şi mătăsos, iar firul de păr nu se despică. Preţul acestui produs este de 230 de lei, dar cu siguranţa îşi merită toţi banii. Eleganta şi feminină, “look in the mirror and say: “Ok, world, here I come!”.

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
"OK , world, here I come!", 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Etichete: , , , ,