14 December 2011 Scris de:

Mi-am cumpărat pantaloni, cu turul lăsat!

În modă trendurile vin, trendurile pleacă, revin, nici ele nu mai ştiu exact ce treabă au cu moda. Designerii ne încântă în fiecare anotimp cu ideile lor(care, se pare că sunt inepuizabile) în materie de trenduri.

Pantalonii cu turul lăsat au fost un boom al modei, toate reţelele de fashion retail şi-au îmbrăcat manechinele pentru a fi expuse direct în vitrină. M-am conformat şi eu, am intrat în Zara, magazinul meu preferat, şi mi-am achiziţionat o pereche de pantaloni cu turul lăsat. Pantalonii au culoarea muştar, sunt dintr-un material care seamănă cu… oai, am un lapsus enorm(vă veţi da seama ce fel de material este în fotografii). Apreciez faptul că sunt 98% bumbac şi 2% elastan, ceea ce îi face mult mai comozi (chiar sunt foaaaarte comozi).

Am dat 229 de lei pe ei, calitatea lor este ireproşabilă, chiar nu am nimic de comentat în privinţa cusăturilor şi a rezistenţei materialului. I-am spălat deja o dată, nu mi-au făcut nicio surpriză, sunt tot aceiaşi pantaloni. De precizat este faptul că ei pot fi întorşi la glezne, aşa cum se poartă. Zara vine în ajutorul băieţilor trendy şi fashion, care vor să îşi întoarcă pantalonii la glezne, cu o cusătură specială care ţine pantalonii întorşi şi arată chiar foarte haios.

Denumirea oficială a produsului nu este “pantalon cu turul lăsat”, ci “pleated corduroz trousers”, interesant. Pantalonii pot fi găsiţi la magazinul Zara din Timişoara, Iulius Mall, demisol.

Sursă fotografii: www.zara.com

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Mi-am cumpărat pantaloni, cu turul lăsat!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Etichete: , , , ,