14 December 2011 Scris de:

Adidas – Feel like a Superstar!

Adidas este unul dintre cele mai cunoscute branduri de îmbrăcăminte sport. Povestea acestuia a început în anul 1924 când doi frați germani au decis să înființeze o companie de articole sportive, dar care s-a divizat în 1949 în urma unor neînțelegeri între cei doi. Din compania divizată au rezultat două dintre cele mai importante branduri în materie de articole sportive: Adidas și Puma.

Când vine vorba de adidași, sunt tot timpul atent la ceea ce îmi cumpăr și caut să îmi fie piciorul cât mai lejer pe o perioadă cât mai îndelungată. Am încercat diferite branduri, însă doar Adidas a reușit să îmi ofere și lejeritate, și rezistență prin Adidas Superstar.

Gama de încălțăminte Adidas Superstar a fost confecționată special pentru baschetbaliști, dar s-a bucurat imediat de succes și în rândul oamenilor de rând. Aceștia au talpă joasă ce se pliază perfect pe terenul de baschet, făcând săriturile la coș mult mai simple. Sunt foarte ușori, eleganți și de ani buni sunt asortați la diverse ținute casual pentru că au un aer stradal, având ediții atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Au un design unic ce include liniile Adidas din piele naturală, talpă ce nu lasă urme și faimoasa protecție a degetelor confecționată din cauciuc. Adidas Superstar s-a diversificat foarte mult, de la un simplu model auriu cu sigla neagră desenată pe limbă cum a fost prima pereche în 1969, la zeci de combinații de culori. S-au schimbat materialele, culorile, dar pattern-ul a rămas același de fiecare dată. Din acest motiv foarte puține persoane îi mai consideră încălțăminte sport.

În momentul de față Adidas Superstars sunt considerați un model de încălțăminte retro, iar cele trei dungi caracteristice le oferă un aer old school. Au o căptușeală ce îți ține piciorul lejer, sunt durabili și rezistenți la șocuri. Se spune că sunt creați pentru a te simți ca un superstar atunci când îi porți.

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Etichete: , , , ,

  1. Am absolvit Școala de Blog | Daniel Preda a scris pe 19 December 2011

    [...] Adidas este unul dintre cele mai cunoscute branduri de îmbrăcăminte sport. Povestea acestuia a început în anul 1924 când doi frați germani au decis să înființeze o companie de articole sportive, dar care s-a divizat în 1949 în urma unor neînțelegeri între cei doi. (Citește mai departe) [...]