9 December 2011 Scris de:

Simple framantari, mari decizii

Imi place Mircea Badea. Puneti-ma la zid, aruncati cu pietre in mine, dar gasesc admirabile cateva dintre  trasaturile , iesirile si opiniile acestui personaj atat de controversat in tarisoara noastra. Ma amuza iremediabil Mircea; cred ca omul asta m-ar intelege intr-adevar.

Ma intreb ce evenimente l-au “genializat”. Raspunsul e simplu: “Traim in Romania”. Sa ne intelegem: nu am vreo problema cu tara noastra, nu ma incearca niciun fel de pornire terorista impotriva ei, dar ma trage inima tot mai mult inspre alte meleaguri. M-am intrebat si de ce si raspunsul e unul atat de complex, ca ar trebui sa scriu o carte intreaga despre asta, dar nu vreu sa plictisesc pe nimeni si nici sa fiu acuzata ca “nu lupt”, ca “ma complac si nu vreau sa fac o schimbare”. Oameni buni, schimbare nu exista si nici nu va exista vreodata pe taramanul romanesc. E atata bascalie in sistemul asta, ca singurul motiv care ma mai tine aici e ca ma amuza teribil ce se intampla. De dimineata de cand citesc presa zilnica si pana seara cand nu mai am forta nici sa ascult muzica, ma amuz. Situatia pare simpla, pentru ca as putea sa traiesc o viata fericita amuzandu-ma aici, dar lucrurile se schimba pentru ca involuntar esti implicat in viata sociala si te lovesti de incompetenta, marlanie si situatii in care esti tratat mai degraba ca pe un animal decat ca pe un om.

Nu sunt un mizantrop, sunt un observator fin framantat de unele lucruri ca orice om. Am speranta, si in caz ca un grup de tineri optimisti pornesc o revolta care va si duce la un rezultat, ma voi bucura. Pana atunci, oberv doar o stare de complacere si orice intiativa esuata pare sa fie acceptata cu resemnare.  Si pana sa luam decizii mari… sa acultam putina muzica buna:

Dilated Peoples-This way

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Simple framantari, mari decizii, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Etichete: , , , ,

  1. Arnold Vieriu a scris pe 9 December 2011

    Yeyyy! Sunt primul care comenteaza.Da, asa cum spui tu, e ciudat ca ne-am ales acelasi subiect.Hai ca Romania este o tara mare, Cez!:)