9 December 2011 Scris de:

În primul rând!

Nimic nu este mai fain decât să îți susții artistul preferat din fața scenei sau să-i cumperi albumul. Testez acest lucru de aproape doi ani și tot nu vreau să ratez un concert, deși am mai văzut acel artist de câteva ori pe scenă.

Deseară, în Club Setup, voi merge pentru a patra oară la un concert Cedry2k și aștept cu nerăbdare evenimentul la fel cum am făcut-o prima oară acum doi ani. Artistul știe tot timpul să facă un show diferit, chiar dacă vine într-un oraș de mai multe ori pe an. De data aceasta vine cu Carbon. În toamnă, membrul Facem Records a lansat albumul colaborări și în această seară ne promite câteva piese noi de pe al doilea Haarp Cord la care se lucrează intens.

Tot timpul, concertele hip hop le-am trăit din fața scenei pentru că acolo este cea mai bună atmosferă, acolo sunt cei mai pasionați fani, acolo toți știm versurile pieselor. Am fost la foarte multe meciuri de fotbal, dar senzația din primul rând se poate compara doar cu meciurile trăite din galeria Universității Craiova. Un alt sentiment plăcut este atunci când mergi la sfârșitul concertului cu albumul în original la artist să îl semneze.

De ce rap? Pentru că este genul muzical care mi-a îndrumat pașii de multe ori, care mi-a deschis deschis ochii de multe ori. Nu e cea mai bună, dar nici cea mai proastă. Da, mai poate apărea contraargumentul că aici se folosește un limbaj vulgar, dar cine nu a înjurat măcar o dată? Cine nu a auzit înjurături pe stradă și a le-a ignorat pur și simplu? Aici mesajul bate limbajul!

Înainte de a fi muzică, hip-hopul este o cultură pornită din stradă ce îmbină nu mai puțin de patru elemente. Cred că fiecare putem găsi câte ceva care să fie pe placul nostru în cultura hip hop. Mie îmi place Muzica.

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Etichete: , , , ,

  1. Am absolvit Școala de Blog | Daniel Preda a scris pe 26 January 2012

    [...] Nimic nu este mai fain decât să îți susții artistul preferat din fața scenei sau să-i cumperi albumul. Testez acest lucru de aproape doi ani și tot nu vreau să ratez un concert, deși am mai văzut acel artist de câteva ori pe scenă. (Citește mai departe) [...]