9 December 2011 Scris de:

Ceva nou!

Howdy(văd că mă salută WordPress) tuturor şi bine v-am găsit în minunata lume a bloggingului, varianta WordPress! Postarea mea va fi despre ceva, credeţi-mă că nici eu nu ştiu încă despre ce, e pur şi simplu o chestie. Ca orice student de la jurnalism, ar trebui să tratez o problemă serioasă care îi frământă pe toţi sau să comentez vreun eveniment, în fine.

Aş vrea să vorbesc, totuşi, despre ţara asta în care trăim. De dimineaţă, ştirea zilei pe portalul realitatea.net era: “România, 2012 va fi un an cu dureri de cap”. Ok, pe mine oricum mă doare îngrozitor capul, pentru că sunt un bleg şi foarte înalt şi m-am pricopsit cu un cucui de toată frumuseţea-, şi doare. Lăsând la o parte durerea mea de cap provocată de ceva fizic, trec la România: ce ar mai putea merge prost, oamenilor? Sunt foarte trist că trebuie să vorbesc așa despre țara mea, la fel sunt foarte indignat de faptul că Google ne vede păduchioși și hoți-, dar sunt mândru că sunt român.

Cică suntem furați la fiecare mișcare pe care o facem, dar tot nu îmi pot explica faptul că încă mai trăim, că avem ce mânca, cu ce ne îmbrăca, ș.a.m.d.Nu vreau să generalizez sau să pun o etichetă proastă greșit, dar eu cred( e o părere proprie și personală) că românii se plâng prea mult și nu mai au timp  să realizeze faptul că ei pot schimba ceva la țara lor.Eu sunt sigur că pot schimba ceva la țara mea, de aceea nu vreau să o părăsesc, nu vreau să o abandonez și nu vreau să mă plâng(prea mult).Am rămas plăcut surprins de avalanșa de știri pozitive despre România, despre campaniile trusturilor de presă pentru promovarea și schimbarea în bine a imaginii țării noastre.Campania ROM, întotdeauna inventivi, încearcă să schimbe fața României pe Google-, prin mesajul ”Deșteaptă-te române și pe Internet”.
Trebuie să ne alăturăm și noi acestor oameni care luptă pentru schimbarea imaginii țării.Și e foarte simplu: trebuie să vrem, că români suntem, și avem ambiție!
Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Ceva nou!, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Etichete: , , , ,

  1. cezara a scris pe 9 December 2011

    ne contrazicem, Noldy!:))

  2. Arnold Vieriu a scris pe 9 December 2011

    Da, e foarte tare.Si na, e alegerea ta in legatura cu Mircea Badea, mie personal nu imi place deloc.