9 December 2011 Scris de:

Cat de albastru e cerul in ziua de azi!

Am citit astazi un articol foarte interesant : http://dilemaveche.ro/sectiune/tema-saptaminii/articol/ce-e-cerul-albastru , el face referire la cum sunt copiii din ziua de azi influentati de tehnologie si cat de mult s-a transformat generatia de astazi in rau, fata de cele din 90 sau inainte.

Eu fac parte din generatia 90, inca am prins perioada cu cheia la gat, desenele vechi de pe Cartoon Network (ex: Captain Planet ) ,inghetata Poli sau sucul la TEC dar si inceputul internetului pe la varsta de 10-11 ani.

Nu pot sa spun ca este un lucru bun sau rau dar ideea esentiala este ca e o evolutie careia noi ne putem opune, as putea sa spun chiar o evolutie fireasca. Nu sunt de acord cu televizorul, unde nu vezi decat cu cine mai este cuplat Botezatu, care mare interlop a fost arestat, sau cat de corupta e Romania.Nu sunt de acord cu internetul la varste fragede, dar solutia nu este sa le restrictionam accesul, cum spune doamna Adina ROSETTI, ci sa ne adaptam.

In cazul in care chiar doresti sa restrictionezi accesul copilului la internet el va gasi oricum o metoda prin care sa se conecteze ( am fost acolo).Cand eram mic ai mei imi ascundeau cablul de la modem, asa ca eu devenisem client fidel la RDS si ii convingeam saptamanal ca s-a defectat cablul si tot timpul primeam altul .

Parerea mea este ca totul tine de educatia din familie, cat de apropiat/a esti de copilul tau si cat de bine este invatat copilul de mic sa distinga binele de rau. In cel mai rau caz poti pune un soft de filtrare pentru site-urile cu ”prosti” dar mai mult de atat eu nu prea vad.

Voi ce parere aveti despre cum sunt influentati copiii de tehnologie?

Sursă foto

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Etichete: , , , ,