8 December 2011 Scris de:

Cand Dumnezeu e darnic…

Prima data cand i-am vazut patinand pe Sergei Grinkov si Ecaterina Gordeeva intr-un videoclip pe youtube…nici macar n-am reactionat. Pur si simplu stateam uimita si uitata in fata calculatorului surazand cu multa durere si bucurie in acelasi timp pentru ca eu am sansa de a vedea iubirea umana in cea mai pura forma.

http://www.youtube.com/watch?v=FiUuTLHrGFg

Am vazut in privirea lor, in continuitatea miscarilor si intimitatea intelegerii acel ceva pe care eu nu-l puteam verbaliza, pe care eu mi-l doresc mai presus decat orice si poate nu stiu sa-l cer, sa-l primesc sau nici macar sa-l caut unde trebuie.

Dar m-am bucurat ca vad cu ochii mei doi oameni iubindu-se fara acea gargara a cuvintelor si a gesturilor stangaci demostrative si trase de par ca sa aratam ca da, putem sa iubim cu trandafiri rosii, inimioare, felicitari si cadouri la sarbatorile cuvenite, nu ca ele in sine ar fi rele ci doar ca restul zilelor deseori uitam sa mai fim recunoscatori celui de langa noi pentru mirajul pe care il aduce in viata noastra.

Da, imi doresc si eu acel barbat care sa se uite la mine cum se uita Sergei la Ecaterina, acel barbat din cauza careia sa mi se umezeasca ochii de recunostinta ca mi-am gasit implinirea alaturi de el, nu ca n-as fi putut trai fara el, sau ca viata mea ar fi goala fara el in ea, ci pentru ca sufletul meu devine foarte mare atunci cand daruiesc.

Am acel curaj si avant nestavilit in a ma darui in totalitate, in a juca tot ce am mai bun pe o singura carte fara teama de a ma pierde. Prefer o inima peticita decat una neatinsa. Cred cu putere in zicala: “The more you are motivated by love, the more fearless and free your action will be.”

Nu pot decat sa doresc din toata inima ca fiecare persoana de pe aceasta planeta sa-si gaseasca implinirea si linistea asa cum cei doi patinatori au facut-o. Cuvintele sunt cuvinte…de multe ori substitute ale unor stari foarte puternice sau profunde si de aceea prefer sa las imaginile sa vorbeasca de la sine.

blogger cu imaginatie

Si, apropo, Dumnezeu exista si e atat de darnic…

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)
Cand Dumnezeu e darnic..., 3.0 out of 5 based on 3 ratings

Etichete: , , , , ,