14 September 2010 Scris de:

Premiantul trainingului de blogging

Trainingul de blogging de la Plai a fost o activitate reuşită a Şcolii de Blog. De această dată am reuşit să scoatem blogging-ul din casă şi să îl aducem în mijlocul naturii, în ograda Plai de la Muzeul Satului Bănăţean.

Am avut alături aproximativ 25 de participanţi, unii dintre ei trecuţi chiar de 50 de ani alăturându-se pe parcurs lecţiei deschise ţinute de Dan, atraşi fiind de atmosfera relaxată şi de lumea faină care ocupase deja loc în amfiteatrul improvizat în faţa cortului blogu.lu.

După cum anunţam înainte de eveniment, am pregătit pentru cel mai activ dintre participanţii la acest training un premiu constând într-un domeniu de internet şi un cont premium gratuit pentru un an de la blogu.lu.

Gheorghe (Sirg în online) s-a evidenţiat prin întrebările pertinente pe care le-a adresat, prin faptul că nu s-a sfiit să dea exemple de fiecare dată când publicului i s-a cerut opinia şi mai ales pentru că a interacţionat şi cu ceilalţi participanţi interesat fiind să le cunoască mai bine interesul în blogging.

Sirg a şi scris despre prima sa participare la Plai, menţionând bineînţeles şi trainingul Şcolii de Blog printre activităţile care i-au plăcut cel mai mult!

Etichete: , , ,

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Mărin and blogu.lu, Şcoala de Blog. Şcoala de Blog said: Premiantul trainingului de blogging de la Plai: felicitări @sirg! http://bit.ly/aNht9c [...]

 2. Sirg a scris pe 14 September 2010

  Hei, multumesc foarte mult, mi-ati facut o mare surpriza!

 3. Andrei a scris pe 14 September 2010

  Cu plăcere!

  Să te gândeşti la un domeniu ca să-l cumpărăm. Păstram legatura pe mail.

  Felicitări din nou! :)

 4. Pregătesc un blog nou a scris pe 15 September 2010

  [...] mă bate gândul să îmi fac un blog tematic de vreme ce dupa Plai 2010 am câștigat un premiu școala de blog și blogu.lu, constând într-un domeniu + hosting premium gratuit pe 1 an la blogu.lu. Mulțumesc [...]

 5. Ali a scris pe 9 October 2010

  In Timisoara nu veniti ?

 6. Andrei a scris pe 9 October 2010

  @Ali: prima ediţie a fost în Timişoara. :)

 7. Ali a scris pe 10 October 2010

  Intrebam daca mai veniti, unde ar fi a 2 editie(sau ma rog unde va fi urmatoarea editie)?
  Am auzit ca avem ce invata de la dvs …:)

 8. Alex Albu a scris pe 2 December 2010

  Ali, vom anunţa pe scoaladeblog.ro viitoarele activităţi :)