22 February 2010 Scris de:

Impresii plăcute despre Recaş

În weekend, Şcoala de Blog s-a mutat la Recaş pentru cea de-a doua ediţie a evenimentului, desfăşurat de această dată într-un cadru mai liniştit, departe de forfota marelui oraş.

Dan, Andrei şi Mile au petrecut o după-amiază foarte faină în compania câtorva elevi ai Liceului Teoretic Recaş, discutând despre ce înseamnă comunicarea şi informarea în mediul online, despre blogging şi social media. Întâlnirea a fost una informală, însă deopotrivă interesantă pentru liceenii participanţi şi pentru echipa Şcolii de Blog.

Elevii au fost principalii responsabili pentru atmosfera relaxată şi surprinzător de productivă. Au fost implicaţi şi curioşi, au pus întrebări pertinente, şi-au prezentat ideile şi nu s-au sfiit să “pună mâna”, implicându-se fără ezităre în jocul de-a blogul. În câteva cuvinte, au surprins foarte plăcut.

Mulţumim Punctului de Acces Public la Informaţie Recaş pentru invitaţia făcută şi echipei de liceeni în faţa cărora ne scoatem chipiul şi de la care aşteptăm în continuare doar lucruri frumoase!

Sperăm să avem parte de cât mai multe ediţii la fel de reuşite :)

Etichete: , , , , ,

  1. Orele de limba romana si blogul a scris pe 17 March 2010

    [...] acum: cred ca am putea sa ne ducem si in aceasta directie cu Scoala de Blog, avand in vedere succesului episodului pilot din Recas, cu elevi de liceu. Un fel de editie de durata mai lunga, un fel de parteneriat cu profesorii de [...]