3 December 2009 Scris de:

Noul Robot de Bucătărie Multi-Maker 3000

Preț normal: 1000 Ron
Preț redus: 750 Ron

•Toacă legumele
•Face cafeaua
•Spală vasele
•Dă ora exactă

Informații despre produs:

Treaba este pe jumătate făcută când ai in bucătărie noul robot Multi-Maker 3000!

Acesta cuprinde patru compartimente principale:

1. Blender -este prevăzut cu 2 lame de 6 cm, cu ajutorul cărora toacă legume precum: cartofi, morcovi, roșii, castraveți;
-se spală extrem de ușor, numai prin clătire cu apă rece, imediat după folosire;
-dintr-un amestec de lapte și fructe, poți prepara shake-uri delicioase, iar pregătirea mâncării bebelușului nu îți va mai da tradiționalele bătăi de cap- Multi- Maker gătește rapid cel mai reușit piure!

2. Cafetiera- cafeaua este gata mai repede și este mult mai rafinată decât cea făcută la filtrul obișnuit: aroma și gust!  Capacitate maxima: 8 cafele;

3. Mașina de spălat vasele-  robotul-minune are inclus și acest aparat, care în mod normal se achiziționează, individual, la prețuri exorbitante. Scutește-te de efortul inutil pe care îl implică execrabila veselă murdară! Lasă tehnologia să lucreze pentru tine!

4. Reminder: nu uita de zilele de naștere ale celor dragi sau de ziua șefului! Alarma lui Multi- Maker te pune la curent, ca să nu intri în pământ…de rușine! Setează de la tastatura dispusă în colțul din stânga sus orice dată vrei, și reminder-ul nu o să-ți permită să uiți de zilele importante!

Robotul Multi- Maker are dimensiunile unei valize de călătorie medii , deci îi poți găsi cu ușurintă loc in bucătărie!
Nu mai aștepta niciun minut! Comandă în următoarele 10 minute și primesti cadou sita profesională Magic Sieve împreună cu un set de tacâmuri de argint, la miraculosul preț de 750 de Ron!

Cumpără aici!

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
Noul Robot de Bucătărie Multi-Maker 3000, 4.3 out of 5 based on 3 ratings