3 December 2009 Scris de:

Masca împotriva gripei porcine-un trend

În Mexic, gripa porcină a devenit un trend. Oamenii s-au obişnuit cu acest fenomen, mai mult fac şi haz de necaz. În Ciudad de Mexico, măştile personalizate împotriva gripei porcine sunt un must-have. În timp ce unele persoane optează pentru măşti desenate cu propriile trăsături, altele poartă măşti ce ilustrează personaje de desene animate sau rânjete fioroase.

Măştile de protecţie împotriva gripei porcine au atras şi atenţia designerilor din România, în speranţa că vor atrage cât mai mulţi clienţi. Primul creator de modă care s-a implicat în realizarea acestor noi obiecte vestimentare este o tânără din Braşov, Bianca Buca.

Fabricarea măştilor se realizează în doar câteva ore şi sunt confecţionate din fibre naturale. De remarcat faptul că măştile sunt estetice şi nu de protecţie, ele doar acoperă masca chirurgicală de apărare împotriva gripei porcine.

Acest nou accesoriu vestimentar foarte şic, datorită situaţiei grave în care ne aflăm, poate fi asortat cu îmbrăcămintea. Femeile din România preferă măştile viu colorate, iar dacă pe piaţa vestimentară se poartă turcoazul , movul, albastrul royal şi galbenul, atunci măştile estetice create de designerul Bianca Buca trebuie să fie în pas cu moda.

Nici domni nu au fost uitaţi, pentru ei s-au creat măşti negre deoarece se potrivesc cu orice îmbrăcăminte.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 4.5/5 (6 votes cast)
Masca împotriva gripei porcine-un trend, 4.5 out of 5 based on 6 ratings

Etichete: , , ,

  1. Bya a scris pe 3 December 2009

    Multumesc mult pentru ca te-ai gandit sa scrii si despre nastrusnica mea gaselnita! De fapt, dupa cum am mai spus, a fost vorba despre provocarea unei bune prietene. Mi-a placut ideea si am pus-o in practica! Te astept cu mai multe comentarii si pe blogul meu pentru a vedea si alte creatii (bya13.blogspot.com). Merci inca o data!