1 December 2009 Scris de:

Cafetiera Siemens TC24011V

cafetieraDacă Moş Crăciun ar fi darnic cu electrocasnicele din fiecare casă, cel mai probabil fiecare şi-ar dori să poata vorbi. Şi fiecare cafetieră ar avea o poveste a ei. Despre cum a fost adoptată, de către cine a fost folosită şi mai ales, în ce circumstanţe.

Dacă Moş Crăciun ar fi la fel de darnic şi cu oamenii care îşi doresc o cafetieră, ei doar ar zâmbi larg şi ar spune un “mulţumesc” timid sau răspicat.. S-ar mulţumi  sa îi creeze povestea în fiecare dimineaţă  Este evident că utilitatea unui asemenea obiect diferă de la caz la caz, de la casă la casă. Unii o folosesc pentru a- şi întreţine dependenţa zilnic,  iar alţii, pentru a- şi bucura ocazional prietenii.

Obiectivul Moşului este cu atât mai dificil, cu cât, în încercarea lui bine intenţionată, ar îndeplini wish-list-urile cu titlul “ cafetieră”. Trebuie să ţină cont de calitate, preţ, caracteristici şi perioada de garanţie, sarcină deloc uşoară.

Cafetiera Siemens TC24011V ar putea, sau nu, să se gaseasca sub Brad, în funcţie de cerinţele expeditorului scrisorii către Laponia. Calitatea firmei nu poate fi pusă la îndoială datorită longevităţii sale pe piaţă < peste 150 de ani de activitate>  şi popularităţii în rândul publicului, obţinută încă de la lansarea primului aspirator, în 1906.

Preţul diferă în funcţie de furnizori, însă poate fi încadrat între 106  si 120 RON. Nu este cea mai ieftină alegere, însă cafetierele mai accesibile din punct de vedere financiar, cu caracteristici asemanătoare, produse de alte firme, nu sunt la fel de cunoscute.

Cafetiera Siemens TC24011V are o capacitate de 1.2 litri, ceea ce înseamnă 10 ceşti de cafea “dintr- un foc”, spre deosebire de altele care oferă la un preţ mai scazut, o capacitate de 15 ceşti. Puterea  consumată de 1000 W este  superioară celorlalte din aceeaşi categorie care au maxim 900 W.

Este dotată cu filtru anti- picurare DripStop detaşabil, rezervor de apă cu indicator de nivel, plită pentru menţinerea caldă a cafelei, compartiment pentru cablu şi comutator iluminat. Singura culoare disponibilă în prezent este cea neagra, ceea ce ar putea fi o problemă pentru doritorii cu preferinţe mai “colorate”.

Garanţia – 24 de luni-  este specifică unui asemenea tip de produs, iar dimensiunea de 335 x 178 x 243 mm o face uşor de plasat în bucătărie, sau în altă încapere preferată.

Atât plusurile, cât şi minusurile modelului Siemens TC24011V sunt argumente care pot motiva imposibilitatea Moşului de a lua o decizie, însă putem spera că este hotărât din fire, asa cum ne- a obisnuit pana acum.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Cafetiera Siemens TC24011V, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Etichete: , ,

 1. Andra Costa a scris pe 1 December 2009

  Mi-a placut super mult modul de prezentare a cafetierei. Trebuie sa recunosc: eu nu m-as fi gandit niciodata sa-l bag pe Mos Craciun in ecuație.
  Bravo!

 2. Catalin Ilea a scris pe 2 December 2009

  Ma crezi ca m-am incruntat la cafetiera mea acum 10 minute si nu-mi puteam da seama din ce cauza? :)

  Foarte placut si foarte misto ai scris, felicitari! Cam pe unde-ar putea gasi un Mos Craciun oarecare o asemenea jucarioara pe care s-o dea cadou unei persoane dragi?

 3. Alexandra Tivadar a scris pe 2 December 2009

  Mos Craciun poate gasi cafetiera atat pe net, cat si in magazinele de specialitate, dar am sa ii dau un mic indiciu: http://www.marketonline.ro/cafetiere/cafetiera-siemens-tc24011v. Tu doar ocupa- te de scrisoare!:)