25 November 2009 Scris de:

Prima temă de casă

Şcoala de Blog a început, iar ca primă temă de casă elevii au avut de scris două articole.

În perioada de înscriere am cerut tuturor aplicanţilor să menţioneze în “dosarul” de înscriere care este personajul sau personalitatea lor preferată. Astfel, ca prim exerciţiu, elevii şcolii de blog au avut ocazia să intre în mintea marilor oameni de stat, actorilor, muzicienilor sau personajelor de desene animate pentru a găsi un subiect potrivit şi a scrie un articol aşa cum cred ei că l-ar fi scris personajul lor preferat pe blogul proprietate personală.

Cel de-al doilea exerciţiu a fost aparent mai simplu, deoarece învăţăceii au avut de scris un articol despre un subiect care îi preocupă. Pare mai uşor de spus decât de făcut, având în vedere că prin ceea ce scriu trebuie să convingă că subiectul lor este unul relevant.

Mai toţi elevii au predat deja temele de casă, iar mâine vom discuta la oră rezolvarea celor două exerciţii de blogging. Între timp, sperăm ca feedback-ul şi comentariile primite pentru fiecare articol publicat să-i ajute să crească şi să le sporească pofta de scris.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Prima temă de casă, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Etichete: , ,

  1. Azi mi-s profesoara « Dojo Blog a scris pe 26 November 2009

    [...] seara asta la Şcoala de Blog se trece la corectat “tema de casă“. Fiecare “elev” a avut de pus la cale 2 articole, primul cred că ar fi trebuit [...]