25 November 2009 Scris de:

Michael Jackson

Sunt foarte fericit ca s-a finalizat acest proces si ii voi fi intotdeauna recunoscator avocatului meu, Tom Mesereau, pentru eforturile depuse in scopul dovedirii nevinovatiei mele.

A fost o perioada foarte dificila pentru mine, nu numai pentru jignirile si bataile de joc de care am avut parte, ci si pentru acuzarile care mi-au fost aduse. Mi-a fost greu sa cred ca exista persoane care pot face asemenea acuzatii, mai ales stiind ca persoana acuzata este total nevinovata. Si Dumnezeu mi-e martor cand spun ca  sentimentele mele pentru copii sunt sincere si pure.

In tot acest timp, cat a durat procesul, am fost la interviuri la tot felul de psihologi, care ma priveau ca pe un psihopat si ma considerau ciudat cand le ziceam cat de normal mi se pare sa imi petrec timpul cu copiii. Nu inteleg ce e rau in asta si cum ar putea cineva sa creada ca eu as fi in stare sa ranesc vreun copil. Mai mult, nu imi pot  imagina cum ar putea cineva sa gandeasca negativ la adresa unui copil, sau mai ales sa il agreseze. Nu va puteti imagina ce sentiment m-a cuprins in momentul in care am iesit din tribunal si am fost intampinat cu aplauze, pancarte si porumbei albi ce zburau deasupra mea, in semn de pace. Intr-adevar, pacea ne aduce impreuna si ne face sa devenim oameni mai buni.

Copiii sunt singurii care nu stiu ce inseamna razboiul, ura, suferinta. Trebuie sa luptam pentru ei si pentru a ne fi si noua mai bine, alaturi de ei. Sunt foarte incantat ca m-am intors linistit la Neverland si cred ca in urmatoarea perioada imi voi dedica cel mai mult timp copiilor si jocurilor, pentru ca simt nevoia sa recuperez timpul pierdut. Imi place la nebunie sa inventez joculete cu nepotii mei si mai ales cu Macaulay, care este un baiat foarte inteligent si inventiv.

Aici, la Neverland ma simt cu adevarat fericit si implinit: inconjurat de zambetele, bucuriile si jocurile copiilor cu care ador sa imi petrec timpul. Despre noile joculete pe care le voi crea aici, la Neverland, voi scrie mai multe intr-o alta zi. Acum dau o fuga pana in curte, unde ma asteapta Macaulay, nerabdator sa ma bata la o partida de Super Soaker.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
Michael Jackson, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Etichete:

  1. Alexandra Tistea a scris pe 27 November 2009

    Parcă vorbește Michael:)